Nieuws

'Geen medische fout inzake Verhoek'

'Geen medische fout inzake Verhoek'

FC Twente-trainer Steve McClaren spreekt tegen dat er fouten zijn gemaakt door de medische staf rondom de blessure van Wesley Verhoek. De aanvaller staat langer langs de kant dan verwacht werd.

Verhoek, die in de winterstop overkwam van ADO Den Haag, moet nog altijd wachten op zijn debuut in het shirt van FC Twente. Een enkelblessure hield de vleugelspeler langs de kant. Deze week werd bekend dat Verhoek langer geduld moet hebben. Bij zijn rentree op het trainingsveld liep hij een nieuwe blessure op.

Volgens McClaren is er geen sprake van een foute inschatting door de medische staf van FC Twente. Na een tweede scan bleek de blessure van Verhoek ernstiger dan verwacht. "Het probleem bij die eerste scan was dat de enkel toen nog gezwollen was", zegt McClaren in TC/Tubantia.

"Die zwellingen waren deze week weg en daarom was er meer zicht op andere delen van de enkel", aldus de Engelsman. Zeker is dat Verhoek de komende weken nog ontbreekt bij FC Twente. De topper van volgende week tegen PSV komt te vroeg voor de aanvaller.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties