Nieuws

Geld afscheidswedstrijd Boschker naar goede doelen

Geld afscheidswedstrijd Boschker naar goede doelen

De afgelopen tijd was er onrust ontstaan over het bedrag van het toegangskaartje voor de afscheidswedstrijd van Sander Boschker. FC Twente heeft nu duidelijkheid verschaft over waar dit geld naartoe gaat. Nadat de organisatiekosten voor deze wedstrijd gedekt zijn zal het overschot gestort worden naar 2 goede doelen.

Voedselbank en De Nije Stichting

[google]Op de site van FC Twente valt te lezen dat zowel De Voedselbank als De Nije Stichting gesponsord zullen worden van de opbrengst van Boschkers laatste wedstrijd. Van De Nije Stichting is Boschker al jaren ambassadeur, waardoor het verzoek van Boschker om hier het geld aan te doneren een logische is. Ook de donatie aan de voedselbank zal op zijn verzoek plaatsvinden.

Aan de afscheidswedstrijd van Boschker zullen vele oud-teamgenoten deelnemen. Naast de eerder bekend geworden spelers die hier te vinden zijn worden nu Blaise Nkufo, Ramon Zomer, Peter Niemeyer, Luke Wilkshire, Jan Gaasbeek, Theo ten Caat, Sjaak Polak, Hans de Koning, Spira Grujic en Jeroen Heubach toegevoegd.
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties