Nieuws

Geld voert boventoon bij sfeeracties AZ - FC Twente

Geld voert boventoon bij sfeeracties AZ - FC Twente

Zondagmiddag speelde FC Twente zijn vijfde uitwedstrijd van het seizoen tegen AZ. Voorafgaand aan de wedstrijd deelden beide ploegen een sfeeractie met ons. Waarbij de een support toonde naar zijn club, had de ander duidelijk een heel andere boodschap met zijn doeken.

De supporters van FC Twente toonden ons een prachtig spandoek waarop onze liefde voor de club werd gekenmerkt. Onze club is namelijk ‘our way of life’. De trots die wij dragen, werd mooi gesymboliseerd tijdens deze sfeeractie.

karma-joop-az-sfeeractieDaarentegen hadden de supporters van AZ een heel andere bedoeling met zijn spandoeken. Te zien is hoe er een sneer wordt uitgedeeld naar Joop Munsterman. ‘Joop is karma’, zijn de woorden van de supporters. Het spandoek wordt versterkt door kleine spandoeken met eurotekens en de woorden ‘ha ha’. Dit is allemaal terug te leiden naar onze uithaal richting het faillissement van Dirk Scheringa (oprichter en bestuursvoorzitter van de DSB Bank en voorzitter van profvoetbalclub AZ).
Wie de bal kaatst..? [google]

Wij FC Twente-supporters maken ons niet druk. We gaan met een opgeheven hoofd naar huis en verwelkomen ze zondagmiddag 20 maart, om 12.30 uur, wel in de hel van Enschede!

banner-tukker-life-floor
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties