Nieuws

"Gemakzucht mag niet langer de oorzaak voor falen zijn"

"Gemakzucht mag niet langer de oorzaak voor falen zijn"

Na het verloren duel tegen Excelsior (2-1) van afgelopen zondag, was trainer Alfred Schreuder niet te spreken over de inzet van zijn ploeg. "Als je niet honderd procent geeft, dan kom je hier in de problemen en ga je tegen jezelf spelen. Ik ben teleurgesteld over de instelling van mijn ploeg", zei de trainer.

Leon ten Voorde vindt dat Schreuder de instelling van ploeg te vaak als argument voor het slechte spel geeft. "Een trainer in de eredivisie kan een aantal keer per seizoen met dat verwijt komen, maar bij FC Twente is het inmiddels schering en inslag. Dan moet je concluderen dat er iets structureel fout zit, want de spelers pikken de boodschap niet op." [google]

Volgens de FC Twente-watcher van de Twentsche Courant Tubantia ontbreekt het de ploeg van Alfred Schreuder aan leiderschap. Daarnaast bestaat het team bijna alleen maar uit spelers die de bal in de voeten willen hebben en vooral lekker willen voetballen.

"Na ruim tien duels en maar drie overwinningen wordt het tijd dat het elftal op het gebied van mentale weerbaarheid stappen gaat maken. Er is werk aan de winkel voor de spelers en voor de staf. Dat het zondag weer misging door gemakzucht mag niet langer de oorzaak voor falen zijn", besluit Ten Voorde.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties