Nieuws

Gemengde gevoelens binnen FC Twente over vertrek van Lok

Gemengde gevoelens binnen FC Twente over vertrek van Lok

Cees Lok kondigde gisteren zijn afscheid aan bij FC Twente. De technisch manager zal geen plaats nemen in het nieuwe bestuur en vertrekt per 1 maart. Binnen de club heersen er gemengde gevoelens rond het vertrek van Lok.

[google]"De clubleiding loopt weg met hem, maar op de werkvloer is er al jaren kritiek op Lok, die een gebrek aan communicatie en sturing wordt verweten en te veel aan de hand van de allesbepalen­de Joop Munsterman en Aldo van der Laan zou hebben meegelo­pen", schrijft journalist Leon ten Voorde vandaag in De Twentsche Courant Tubantia. Lok werd gezien als de uitvoerder van het technische beleid van Munsterman en Van der Laan, die daarmee weinig weerstand kregen.

Met het aangekondigde vertrek van Lok ontstonden er meteen geruchten dat de weg werd vrijgemaakt voor een terugkeer van Fred Rutten, maar volgens Ten Voorde is er nog altijd geen contact geweest tussen FC Twente en de huidige trainer van Feyenoord. Financieel zijn de mogelijkheden ook beperkt om Rutten eventueel vast te leggen.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties