Nieuws

Ghanese middenvelder heeft werkvergunning terug

Ghanese middenvelder heeft werkvergunning terug

Mustapha Yahaya hervat aanstaande zaterdag de training bij FC Twente. De middenvelder uit Ghana heeft weer een werkvergunning en mag daardoor weer arbeid verrichten in Nederland. Geruchten dat hij zou zijn ontslagen spreekt de speler tegen.

[google]"Ik heb geen contract beëindigd met wie dan ook", zegt Yahaya tegen Twente Insite. "Zaterdag start ik weer met de training, aangezien ik weer een werkvergunning heb." De middenvelder heeft al meer dan een half jaar niet meer getraind en gespeeld. Het gerucht dat FC Twente de speler wilde lozen, omdat hij een hoog salaris heeft, wordt door de speler zelf ontkend. "Dat is voetbal. Mensen roepen van alles, maar ze hebben geen idee waar ze het over hebben."

Yahaya speelt al bijna vier jaar voor FC Twente, maar heeft het eerste elftal nooit gehaald. De middenvelder moest het voornamelijk doen met invalbeurten bij Jong FC Twente. Het contract van de 21-jarige speler loopt nog tot medio 2017.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties