Nieuws

Ghanese middenvelder op proef bij FC Twente

Ghanese middenvelder op proef bij FC Twente

FC Twente heeft de komende weken de Ghanees Michael Baidoo (foto links) op proef. Baidoo is een 16-jarige aanvallende middenvelder die het liefst acteert als nummer tien. De jonge Ghanees sloot afgelopen zaterdag aan en speelde gisteren al mee in de met 2-3 verloren oefenwedstrijd tegen FC Emmen. Hij speelde 90 minuten.[google]

Baidoo staat momenteel onder contract bij het Ghanese Vision FC dat uitkomt op het tweede niveau van Ghana. Vorige seizoen had hij een groot aandeel in de promotie van zijn club naar de GN Bank Division one league. Daarnaast is Baidoo international van Ghana onder de 17 jaar.

Baidoo is hiermee de vijfde speler met Ghanees bloed. Eerder dit seizoen legde FC Twente de Duitse Ghanees Razak Iddrisu (foto rechts) voor een jaar vast en huurde het Thomas Agyepong van Manchester City. Daarnaast zijn ook Shadrach Eghan en Mustapha Yahaya van Ghanese afkomst.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties