Nieuws

Gladestony per direct speelgerechtigd

Gladestony per direct speelgerechtigd

FC Twente heeft er per direct een nieuwe speler bij. De achttienjarige Braziliaanse middenvelder Gladestony kan eindelijk zijn opwachting gaan maken bij de Enschedese club. Club en speler zijn daarvoor dank verschuldigd aan de opa van het talent.

Het wachten was onder meer op een werkvergunning voor de jonge Braziliaan. Dit proces is nu sneller verlopen doordat de opa van Gladestony een Italiaans paspoort heeft, waardoor de speler ook met succes een Italiaans paspoort heeft kunnen aanvragen. Door deze constructie is Gladestony per direct in het bezit van de benodigde papieren en hoeft FC Twente de middenvelder een minder hoog salaris te betalen, omdat het nu een speler van binnen de EU betreft.

Gladestony da Silva, zoals zijn volledige naam luidt, is een speler die afkomstig is van Desportivo Brasil en maakt onderdeel uit van de samenwerking die FC Twente heeft met Manchester United.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties