Nieuws

Gladestony komt pas in de winterstop naar Twente

Gladestony komt pas in de winterstop naar Twente

De komst van de Braziliaanse middenvelder Gladestony bij FC Twente is uitgesteld tot begin januari. De achttienjarige middenvelder wordt dit seizoen gehuurd van Desportivo Brasil, maar krijgt voorlopig geen tewerkstellingvergunning.

Om daarvoor in aanmerking te komen had Gladestony een aantal wedstrijden met Desportivo op het hoogste niveau moeten voetballen, maar door een blessure was hij daartoe niet in staat. FC Twente gaat er vanuit dat hij tussen nu en het einde van het jaar wel aan de criteria kan voldoen, waardoor de Braziliaan in januari aan de selectie van Co Adriaanse kan worden toegevoegd.

Het is nog onzeker of de trainer zaterdag in de topper tegen PSV kan beschikken over verdediger Peter Wisgerhof. De aanvoerder moest zondag in de rust van de wedstrijd tegen FC Groningen (1-1) achterblijven in de kleedkamer nadat hij zijn enkel had verzwikt bij de landing na een luchtduel. 'De eerste indicatie is dat er niets is beschadigd’, aldus Wisgerhof. 'Aanvankelijk was de pijn enorm, maar maandag kon ik al weer wandelen. We bekijken van dag tot dag hoe het herstel vordert.'

Bron: VI

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties