Nieuws

Gouriye: "Het is deze week snel gegaan"

Gouriye: "Het is deze week snel gegaan"

Voor het aantrekken van Michael Olaitan verscheen ineens voormalig jeugdspeler Ninos Gouriye op het trainingsveld van Jong FC Twente. Natuurlijk onder de noemer om zijn conditie op peil te houden, maar opmerkelijk was dat hij speelminuten kreeg tijdens de oefenwedstrijd tegen WKE. Zou hij dan toch een kans maken op een contract? Aan alle onzekerheid kwam snel een eind toen FC Twente kort daarna Michael Olaitan presenteerde als de nieuwe spits.

Donderdag was hij afwezig bij de training bij Jong FC Twente en later die dag bleek dat hij een akkoord had bereik met de toen nog Roemeense koploper FC Astra, dezelfde club waar AZ het tegen opneemt in de Europa League. Gouriye is blij met zijn nieuwe uitdaging, zo laat hij weten in gesprek met de Tubantia.

"Het is een warme club. Ze hebben een nieuw stadion en een redelijk nieuwe spelersgroep. Ze doen het goed de laatste jaren. Als AZ wordt uitgeschakeld, spelen we Europa League. Daarvoor ben ik speelgerechtigd. Het is deze week snel gegaan."

[google]"Er was al interesse. Na de gesprekken en de keuring is het snel rondgekomen. Nu moet ik hier een appartement gaan zoeken. Ik heb er veel zin in." Gouriye gaat dan ook voor een basisplaats. "Dat weet je natuurlijk nooit maar ik heb goede hoop dat ik erbij ben", besluit de spits.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties