Nieuws

Graafschap haalt voormalig Twente en Chelsea target

Graafschap haalt voormalig Twente en Chelsea target

Een opmerkelijke transfer bij promovendus De Graafschap. De Superboeren hebben de Schot Andrew Driver gecontracteerd. De middenvelder komt transfervrij over en tekent een contract voor één seizoen. Enkele jaren geleden, toen hij nog onder contract stond bij het Schotse Hearts, stond Driver nog in de belangstelling van onder meer FC Twente en grootmacht Chelsea.

In 2010 zouden zowel FC Twente als Chelsea de middenvelder hoog op het lijstje hebben staan. Echter wilde de club liever niet meewerken aan een vertrek. Ook in 2012 toonde FC Twente bweer belangstelling, maar ook toen kwam het niet tot een overgang.

In 2013 verliep zijn contract bij Hearts en koos Driver voor een Amerikaans avontuur bij Houston Dynamo waar hij het half jaar daarvoor al aan was uitgeleend. Na anderhalf jaar besloot Houston Dynamo het contract niet te verlengen en werd hij in maart van dit jaar transfervrij opgepikt door het Schotse Aberdeen. [google]

Tot grote teleurstelling van beide partijen zal het drie maanden contract niet worden verlengd. De nu 27-jarige Driver speelde slechts één competitiewedstrijd waarin hij overigens wel direct goed was voor één assist. Bij de Graafschap hoopt de middenvelder weer aan spelen toe te komen.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties