Nieuws

Grieks talent tekent opleidingscontract

Grieks talent tekent opleidingscontract

De 16-jarige Antonis Stathopoulos heeft een opleidingscontract getekend bij FC Twente. De speler kwam afgelopen seizoen uit in de B1 van de club en is blij met de ondertekening van de overeenkomst.

[google]"Het geeft me de kracht om mezelf te blijven verbeteren", zegt Stathopoulos op de clubsite. De Griek woont inmiddels al enkele jaren in Nederland en is gewend aan de cultuur en gewoontes. "Het begin in Nederland was best lastig, maar het ging stapje voor stapje beter. Ik ben erg gelukkig om nu deze volgende stap te maken."

Stathopoulos is international van Griekenland onder 17 en heeft al enkele doelpunten gemaakt voor zijn land. Maar het talent wil zich met name bij zijn club bewijzen. "Ik hoop een goed seizoen te draaien en zo goed mogelijk te eindigen in de competitie. Mijn ambitie voor de lange termijn is uiteindelijk het eerste van FC Twente te halen."

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties