Nieuws

Groningen directeur over mogelijke transferfraude FC Twente

Groningen directeur over mogelijke transferfraude FC Twente

Gisteren tijdens de nieuwjaarsreceptie van FC Twente werd er wederom slecht nieuws gebracht aan de supporters van FC Twente. Na alle voorgaande ellende lijkt er nu ook iets niet aan de haak met bepaalde transfers gedaan tussen 2012 en 2015. Wat er exact niet klopt wil Onno Jacobs niet kwijt, maar er zit volgens hem een verdacht luchtje aan en sluit fraude niet uit. Vandaag reageert onder andere Hans Nijland, algemeen directeur van FC Groningen op het nieuws. Hij verkocht Tadic aan FC Twente. [google]

"We hebben in Emmen onderhandeld met Aldo van der Laan en Joop Munsterman, de toenmalige leiding. Harde onderhandelingen, maar fair. Ook de betalingen verliepen vlekkeloos. Geen wanklank", aldus Nijland.

Ook spelersmakelaar Louis Laros kan niets negatiefs melden. "Dat ging heel correct. Bij mijn weten zijn daar geen gekke dingen gebeurd. Ik heb geen zicht op het betalingsverkeer tussen de clubs, maar ik heb later ook nooit wat gehoord. Ook met de transfers van Willem Janssen, Peter Wisgerhof en Steven Berghuis, waar ik bij betrokken was, ging alles zoals het hoort", besluit hij het gesprek met de NOS.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties