Nieuws

Gudelj: "FC Twente zou een mooie stap zijn"

Gudelj: "FC Twente zou een mooie stap zijn"

Nemanja Gudelj is, als het aan hemzelf ligt, bezig aan zijn laatste seizoen bij NAC Breda. De uitblinkende middenvelder wil een vervolgstap maken in zijn carrière en hoeft over belangstelling niets te klagen.
Geboorte Verhuur Twente

Onder andere FC Twente, AZ en Fiorentina zouden hengelen naar de diensten van Gudelj. "Het is de bedoeling dat ik NAC komend zomer ga verlaten. Dat weet de club ook. Ik denk dat het moment voor mij aanbreekt om een stap te maken, om me zo weer verder te kunnen ontwikkelen. Een topclub zou mooi zijn. Ik heb geen voorkeur, maar wil alleen wel een goede kans maken op speeltijd", zegt de Serviër in De Telegraaf.

Zaterdag speelde hij met zijn huidige club NAC bij FC Twente. Gudelj ziet die club als een mooie optie. "FC Twente is een mooie club. Dat zou een mooie stap zijn. Er hebben meer clubs interesse getoond, maar ik wil het seizoen eerst goed afsluiten bij NAC. Ik heb veel aan deze club te danken en wil daarom dat NAC ook wat overhoudt aan een transfer."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties