Nieuws

Guidetti komt op 1 juli naar Twente'

Guidetti komt op 1 juli naar Twente'

FC Twente verwacht John Guidetti volgende week vrijdag op de training. De club heeft van de advocaat van de Zweedse aanvaller de bevestiging gekregen dat het contract akkoord is bevonden.

De clubleiding van Twente zegt al een tijdje in het bezit te zijn van een voorcontract met handtekening, maar de speler wilde er in zijn vaderland nog een advocaat naar laten kijken. Dat is nu gebeurd, waardoor er volgens de clubleiding van Twente geen belemmeringen meer zijn. Dat hij pas op 1 juli komt heeft te maken met het feit dat hij nog tot en met 30 juni onder contract staat bij Manchester City.
Twente dacht enkele weken geleden al rond te zijn over een 4-jarig contract met de spits, maar vervolgens riep zijn zaakwaarnemer dat er van een akkoord nog geen sprake was. Guidetti werd daarna aan allerlei clubs in het buitenland gelinkt. Afgelopen maandag op de eerste training van Twente zei voorzitter Joop Munsterman nog dat Guidetti 'hier had moeten zijn'. Zijn komst staan nu dus gepland voor volgende week vrijdag.

bron:voetbal.tubantia.nl

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties