Nieuws

Guidetti maakte ook "vrienden" in Nijmegen

Guidetti maakte ook "vrienden" in Nijmegen

De afgelopen zomer hield John Guidetti de gemoederen flink bezig in en rondom Twente. De Zweedse spits was het snoepje van Joop en kwam als mega talent transfervrij over van Manchester City waar hij geen speeltijd kreeg. Iedereen weet hoe de soap is afgelopen echter blijkt nu dat hij niet alleen in Enschede maar ook in Nijmegen kwaad bloed heeft gezet.

In de zomer had ook NEC interesse in de Zweedse aanvaller. Carlos Aalbers, technisch directeur van de Nijmegenaren, baalt nog steeds van het afketsen van de huurovergang.

"Wij hadden Guidetti al veel eerder in beeld dan Feyenoord”, zo vertelde Aalbers aan Dagblad De Gelderlander. "We waren ook al maanden met de transfer bezig. Dat alles is stukgelopen, wekt wel ergernis op, ja.

Voor NEC is het zeker een flinke tegenvaller, aangezien Guidetti is uitgegroeid tot een publiekslieveling in De Kuip. De Rotterdammers hopen hem ook aankomend seizoen te huren van Manchester City, waar de Zweedse aanvaller vooralsnog niet hoeft te rekenen op speelkansen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties