Nieuws

Guidetti niet naar FC Twente

Guidetti niet naar FC Twente

Op vi.nl valt te lezen dat de toekomst van John Guidetti niet bij FC Twente lijkt te liggen. De Zweedse spits tekende in Enschede al een voorcontract voor drie seizoenen, maar zal spoedig zijn handtekening zetten onder een nieuwe verbintenis bij Manchester City.

'De deal met City is bijna rond, het is slechts nog een kwestie van details', zegt zaakwaarnemer Per Jonsson tegen persagentschap TT. 'Manager Roberto Mancini wil John graag voor City behouden en zelf wil hij ook erg graag blijven.'

FC Twente dacht de Zweedse aanvaller in de zomer transfervrij te hebben overgenomen van Manchester City. Guidetti zou zich op 1 juli in Enschede melden voor zijn eerste training bij FC Twente, maar kwam niet opdagen.

Mocht Guidetti zich helemaal niet melden in Enschede, dan is FC Twente bereid naar de FIFA te stappen. Bij de Wereldvoetbalbond willen de Tukkers dan onder meer een financiële vergoeding eisen, omdat de Enschedese club er van overtuigd is een officieel akkoord te hebben met de aanvaller.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties