Nieuws

"Gunstig dat Twente een mindere periode heeft"

"Gunstig dat Twente een mindere periode heeft"

Vandaag speelt FC Twente de topper tegen Ajax. In de Amsterdam Arena zal waarschijnlijk een beladen sfeer hangen. Voor beide ploegen staat immers veel op het spel. Voor FC Twente zijn de punten broodnodig om nog mee te kunnen doen om de bovenste plaatsen in de Eredivisie. En na het verlies van Feyenoord en AZ dit weekend, is dit het uitgelezen moment om weer in te lopen op deze concurrenten. Ajax zal er vandaag alles aan gaan doen om de winst te pakken, en zo uitzicht te houden op de koppositie.

[google] Jasper Cillessen, die vandaag het doel van Ajax zal bewaken, ziet vooral goede kansen vanwege de slechte vorm van de Tukkers. "Het is voor ons gunstig dat ze een mindere periode hebben. Maar ze hebben de afgelopen twee wedstrijden verloren en dat geeft ook revanchegevoelens. We moeten gewoon ons eigen spel spelen" aldus Cillessen op de officiële website van de club.

De huidig landskampioen gelooft overigens nog steeds in de titel. Dan moet er echter wel gewonnen worden van FC Twente. "We moeten zorgen dat we al onze wedstrijden winnen. Dan worden we sowieso tweede. En wie weet zit er nog meer in het vat. Natuurlijk zijn twaalf verliespunten veel en is de kans niet groot, maar PSV heeft nog een lastig programma. We moeten proberen druk op ze te houden".

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties