Nieuws

Gutierrez in WK voorselectie van Chili

Gutierrez in WK voorselectie van Chili

Het goede seizoen van Felipe Gutierrez kan een mooi einde gaan krijgen. De speler die dankzij zijn nieuwe rol als controleur steeds vaker in het Chileense elftal mag optreden is door bondscoach Sampaoli opgenomen in de voorlopige WK-selectie van 30 spelers.

Gutierrez wellicht tegenover ploeggenoten

Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat Gutierrez komend WK tegenover teamgenoten komt te staan, want Chili speelt in de poule tegen Nederland. Ploeggenoten Castaignos en Promes horen later op de avond of zij bij de voorlopige selectie van het Nederlands elftal zitten.

[google]Gutierrez kan bij een uitverkiezing voor het WK naast grote namen staan. In de voorlopige selectie zitten ook wereldsterren als Arturo Vidal en Alexis Sanchez. Voor de definitieve selectie zal de groep van 30 nog worden teruggebracht tot 23 man. De verwachting is dat Gutierrez ook hier bij zal zitten, mits de blessure die hij afgelopen week opliep mee blijkt te vallen.

Win kaartjes voor afscheidswedstrijd Sander Boschker

Twente Insite verloot 3 kaartjes voor de afscheidswedstrijd van Sander Boschker. Wil jij Sander Boschker vanaf de eerste rij uitzwaaien? KLIK DAN HIER om mee te doen!
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties