Nieuws

Gyasi: "Onzin dat ik spoorloos was"

Gyasi: "Onzin dat ik spoorloos was"

Edwin Gyasi snapt niets van de recente berichten rondom zijn persoon. De Graafschap zei dat de aanvaller spoorloos was, maar daar klopt volgens de speler in kwestie helemaal niets van.

Gyasi werd enkele maanden geleden uit de eerste selectie verwijderd bij De Graafschap omdat hij weigerde zijn contract te verlengen. Onlangs tekende hij bij FC Twente, waarna hij zich enkele dagen niet in Doetinchem liet zien.

Waar De Graafschap Gyasi betitelde als spoorloos was er volgens de aanvaller zelf niets aan de hand. "Ik was absoluut niet spoorloos. Dat is een onzinverhaal. Ik ben geen zestien
meer. Ik was ziek en er is sprake geweest van miscommunicatie met de dokter", aldus Gyasi in De Telegraaf.

De twintigjarige Gyasi kreeg deze week te horen niet meer welkom te zijn bij De Graafschap. "Ik ben hier ook gewoon en moet zelfs nog afscheid nemen van de spelersgroep.
Verder kan ik er niet veel over zeggen", aldus het talent, dat hoopt per direct aan te kunnen sluiten bij de beloften van FC Twente in plaats van na dit seizoen. "Mijn zaakwaarnemer onderhandelt daar nu over."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties