Nieuws

Haar wijst Twente de deur: "Moet wel iets verdienen"

Haar wijst Twente de deur: "Moet wel iets verdienen"

Martin Haar was bij FC Twente in beeld als assistent trainer van Alfred Schreuder. de 63-jarige trainer werd met al zijn ervaring gezien als de ideale kandidaat. Toch besloot Haar niet in te gaan op het aanbod dat FC Twente hem deed. Met name de onzekerheid heeft hem doen besloten bij de Alkmaarders te blijven. [google]

"De belangstelling van FC Twente streelde me, en de gesprekken met Schreuder en technisch directeur Ted van Leeuwen waren heel goed. Maar ik moet natuurlijk wel wat verdienen. Ik ben 63 en heb bij AZ nog een contract voor drie jaar. Bij FC Twente is de situatie onzeker en kan financieel gezien erg weinig. Vroeger zou ik gezegd hebben 'ik vind het een mooie uitdaging, ik ga ervoor', maar dat is nu anders", aldus Haar in gesprek met het Noord Hollands Dagblad.

FC Twente heeft ondertussen haar aandacht verlegt naar René Hake van PEC Zwolle. De club hoopt vandaag nog tot overeenstemming te komen. Hake was in het verleden trainer van de FC Twente A1 en Jong FC Twente.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties