Nieuws

Hake moet enkele noodgedwongen wijzigingen doorvoeren

Hake moet enkele noodgedwongen wijzigingen doorvoeren

Trainer René Hake zal morgen enkele noodgedwongen wijzigingen moeten doorvoeren in de basisopstelling van FC Twente. Verdediger Robbert Schilder, die vorige week tegen NEC al geblesseerd uitviel, zal ontbreken. En ook aanvaller Chinedu Ede zal er niet bij zijn, meldt De Twentsche Courant Tubantia. De Duitser raakte afgelopen week tijdens de training geblesseerd.

[google]Tegenover de blessure van Ede staat wel de terugkeer in de selectie van Jerson Cabral. De vleugelaanvaller liep een knieblessure op in de bekerwedstrijd tegen FC Groningen en stond sindsdien langs de kant. Of Cabral meteen weer in de basis zal starten is nog niet bekend. Ook Alessio Da Cruz keert weer terug van een blessure.

De plek van Robbert Schilder links achterin, wordt zeer waarschijnlijk ingevuld door Jeroen van der Lely. Van der Lely verving Schilder vorige week ook al en heeft dit seizoen al vaker op die positie gespeeld.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties