Nieuws

Hake ontkracht: "Schilder tegen Vitesse pas weer beschikbaar"

Hake ontkracht: "Schilder tegen Vitesse pas weer beschikbaar"

Gisteren werd er gemeld dat Robbert Schilder weer inzetbaar zou zijn tegen De Graafschap. Na lang blessureleed heeft de back afgelopen week meegetraind. Echter komt de wedstrijd tegen de Superboeren nog te vroeg. Op de clubwebsite van FC Twente geeft René Hake aan wie er wel en wie er niet inzetbaar zijn en waarom.

[google]"Thomas heeft tegen Excelsior een hamstringblessure opgelopen en zal er niet bij zijn. Chinedu heeft deze week mee kunnen trainen, maar is nog niet 100% fit", laat Hake optekenen. "Robbert heeft vandaag na zeven weken zijn tweede groepstraining afgewerkt, ik verwacht dat hij tegen Vitesse weer beschikbaar is."

Hidde ter Avest

Dan was er nog Hidde ter Avest. De rechtsback kampte met een oogblessure. "Hidde heeft na zijn oogblessure groen licht gekregen en heeft weer volledig mee kunnen trainen. Hij is er morgen weer bij, maar zal niet starten", besluit Hake.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties