Nieuws

Hake over Marsman: "Dat was weer even een déjà vu"

Hake over Marsman: "Dat was weer even een déjà vu"

FC Twente won gisteravond met 1-3 bij sc Heerenveen. Na het moeizame begin van de Tukkers, waarin de thuisploeg op 1-0 kwam na een fout van doelman Nick Marsman, wist de ploeg van trainer René Hake zich knap te herstellen. Hake was blij met de afloop van de wedstrijd, maar had nog wel enkele puntjes van kritiek.

[google]"Ja, dat was weer even een déjà vu. Vandaag was het er maar één gelukkig", zegt Hake met een glimlach over de fout van Marsman tegen de NOS. "En dan is het weer klaar hè."

Over Jerson Cabral was de trainer louter positief. "Ja, dat was strak ingeschoten", zegt hij grappend over het doelpunt van Cabral. "Jerson begint steeds beter zijn draai te vinden. Maar als hij geregeld speelt dan zie je gewoon dat hij een hoger niveau kan halen. Dat doet hij goed en eindelijk ziet hij zijn wedstrijd beloond met een goal", besluit de opgewekte trainer.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties