Nieuws

Harde kern Den Bosch weer terug op oude plek door heropening Oosttribune

Harde kern Den Bosch weer terug op oude plek door heropening Oosttribune

FC Twente speelt vanavond in Den Bosch de topper tegen de plaatselijke FC. Voor de thuisploeg is dit duel meteen een bijzondere, aangezien voorafgaand aan dit duel de Oosttribune weer geopend wordt.

De afgelopen maanden heeft FC Den Bosch in samenwerking met de gemeente Den Bosch en de BIM een start gemaakt om de veiligheid en sfeer in het stadion te verbeteren. De club wil toegankelijker worden voor haar supporters en wil naast goed voetbal ook meer service, meer aandacht, meer vriendelijkheid, meer attractie en meer verrassingen bieden.

Voorafgaand aan de wedstrijd zijn er diverse festiviteiten om het heropenen van de Oosttribune te vieren. Zo is er een fanzone ingericht en wordt rond 19.45 uur de Oosttribune officieel en feestelijk heropend door burgemeester Mikkers.

Door de heropening van de Oosttribune keert de harde kern van FC Den Bosch, die door de gedwongen sluiting van de tribune moesten verhuizen naar de korte zijde, weer terug op de M-Side van het stadion. Bovendien heeft de club diverse acties georganiseerd om zoveel mogelijk supporters naar De Vliert te laten komen. Al met al kan het nog wel eens een lastig avondje Den Bosch voor de ploeg van trainer Marino Pusic worden.

[google]

Aanvoerder Danny Verbeek is blij met de aandacht die er nu is. "De twaalfde man is belangrijker dan ooit. Daardoor gaat een wedstrijd pas echt leven. Voetbal is een spel van het publiek. Het gaat om winnen en verliezen. Om strijd en emotie. En om zoveel meer", vertelt hij in gesprek met Stadsblad Den Bosch.

"Bij FC Den Bosch begrijpen we dat voetbal door iedereen anders wordt beleefd. En dat voetbal er ook is voor vrouwen en kinderen, voor gezinnen", vervolgt. Voor de spelers is het fantastisch dat de club wil investeren in activiteiten deze belofte ondersteunen. Het is een extra stimulans om er vol voor te gaan, vrijdag en alle volgende wedstrijden!"

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties