Nieuws

Hemmink strijdbaar na nieuw kruisbandletsel

Hemmink strijdbaar na nieuw kruisbandletsel

Zoals dinsdag al gemeld werd, heeft Rick Hemmink opnieuw een ernstige knieblessure opgelopen. De speler van de beloften zakte op de laatste training voor de wedstrijd met FC Oss door zijn knie. De voorste kruisband in zijn rechterknie is daarbij afgescheurd.

[google]Het is voor Hemmink al weer de derde keer dat hij wordt geconfronteerd met kruisbandletsel. De vorige twee keer betrof het de linkerknie van de middenvelder. Ondanks deze tegenslag is Hemmink nog altijd strijdbaar. "Het ging de laatste tijd goed en de trainers hadden ook aangegeven dat ik op de goede weg was. Dat dit nu gebeurt is een zware tegenslag", zegt Hemmink op de clubsite.

"Ik heb gemerkt dat ik heel strijdvaardig ben. Binnenkort zal ik een operatie ondergaan, waarna de revalidatie volgt. Ik ken de route. Hoe zwaar het ook zal worden, ik zal me weer opladen om sterker terug te komen. Daar heb ik alle vertrouwen in", aldus Hemmink die zijn sportieve toekomst toch positief inziet.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties