Nieuws

"Het heeft tijd nodig om op elkaar ingespeeld te raken"

"Het heeft tijd nodig om op elkaar ingespeeld te raken"

De FC Twente Vrouwen wonnen afgelopen vrijdag met een monsterscore van Telstar. De titelstrijd ligt daarom nog helemaal open, is de mening van Maayke Heuver. Ook Arjan Veurink, die in de winterstop meerdere speelsters zag vertrekken, is zeer te spreken over het vertoonde spel.

[google] "We hebben een lastige competitiestart achter de rug, met puntenverlies tegen PSV en ADO Den Haag. Er zijn in de winterstop speelsters weggevallen en ook weer goede speelsters voor terug gekomen, alleen heeft het tijd nodig om vervolgens op elkaar ingespeeld te raken. Het voetbal wat we vanavond hebben laten zien is prima en bekroond met acht mooie doelpunten." aldus hoofdtrainer Arjan Veurink op de officiële website van FC Twente.

Arjan Veurink vindt het belangrijk om jonge speelsters een kans te geven in zijn elftal. Als dat dan ook nog eens heel goed uitpakt is dat een kroon op zijn werk. "Het is mooi om te zien dat de jonge speelsters die vandaag gespeeld hebben allemaal hun mannetje stonden. Daarnaast is het voor Maxime Bennink prachtig dat ze scoort tijdens haar debuut. Maxime heeft afgelopen tijd een goede ontwikkeling doorgemaakt en dat moet je belonen. Haar snelheid is een enorm wapen en het is mooi om te zien dat ze daarmee vanavond haar eerste doelpunt in de hoofdmacht scoort." besluit hij.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties