Nieuws

Het #IKMISOE Matchdaypakket is terug! Verkoop start aanstaande vrijdag

Het #IKMISOE Matchdaypakket is terug! Verkoop start aanstaande vrijdag

Vorige week liet FC Twente weten dat de verkoop van de #IKMISOE Matchdaypakketten vanwege de lockdown is stilgelegd. We zijn slechts enkele dagen verder en nu komt de club met het goede nieuws dat de verkoop nog deze week wordt hervat!

"Vanwege de coronamaatregelen en de verlengde lockdown hebben we een paar weken geleden besloten de actie rondom de #IKMISOE Matchdaypakketten even stil te leggen", zo schreef Paul van der Kraan vorige week vrijdag. "We hopen vanaf medio februari de IKMISOE Matchdaypakketten weer in te kunnen zetten. Zodra hier meer over bekend is, informeren we jullie hierover.

Vandaag laat FC Twente op Twitter weten dat er vanaf vrijdag 13:00 uur weer #IKMISOE Matchdaypakketten kunnen worden besteld. Het pakket is gelinkt aan de uitwedstrijd tegen Vitesse die gepland staat voor 14 februari. Of het thema ook Valentijnsdag gaat zijn is nog even afwachten.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties