Nieuws

"Het kan niet zo zijn dat alles van de trainers of Wout Brama moet komen"

"Het kan niet zo zijn dat alles van de trainers of Wout Brama moet komen"

FC Twente verloor afgelopen zaterdag met 3-0 van PSV. De Tukkers bleven bijna een half uur met gemak op de been, maar na de 1-0 knapte er iets bij de spelers. Na de 2-0 gingen was het geloof helemaal weg en dat was terug te zien in het restant van de wedstrijd.

"Het gaat niet om het eerste half uur, maar het laatste uur van de wedstrijd", blikt Jans terug in gesprek met Ten Voorde van de TC Tubantia. "Er was een bepaalde gelatenheid. Voor het eerst heb ik tegen ze gezegd dat ik iets mis. Je mag elkaar best aanspreken als iemand een man laat lopen.”

"Soms moet je elkaar de waarheid durven zeggen. Elkaar oppeppen, stimuleren, coachen, het is bij ons nog te stil. Of dat jeugdigheid is? Jong zijn is geen excuus om stil te zijn. Een gebrek aan persoonlijkheden?"

"Ik weiger een coach te zijn van 62 jaar, die maar blijft roepen dat dat soort spelers er veertien jaar geleden wel waren en nu niet meer. We moeten daarmee aan de slag als we het maximale eruit willen halen, want het kan niet zo zijn dat alles van de trainers of Wout Brama moet komen", besluit de trainer.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties