Nieuws

"Het veld ligt er een stuk beter bij, in elk geval veel vlakker"

"Het veld ligt er een stuk beter bij, in elk geval veel vlakker"

Er is de afgelopen periode veel gedoe geweest rondom de slechte grasmat in De Grolsch Veste. Met man en macht werd gewerkt aan het belabberde veld, en voor het eerst sinds weken lijkt er dan toch eindelijk verbetering te zijn in de staat van de grasmat. Morgenavond neemt FC Twente het thuis op tegen provinciegenoot PEC Zwolle, en aan het gras zal het dit keer daarom niet liggen.

"Het veld ligt er een stuk beter bij, het is in elk geval veel vlakker", verklaart Alfred Schreuder tegenover de TC Tubantia. Met name het prachtige weer van de afgelopen week heeft een flinke bijdrage geleverd aan de positieve ontwikkeling van het speelveld. Ook heeft de grasmat veel rust gekregen door de uitwedstrijd van de Tukkers vorige week, en het feit dat de vrouwen en beloften elders hun wedstrijden afwerken.

[google] Inmiddels mag duidelijk zijn dat de grasmat in Enschede de eerste seizoenshelft veel te zwaar is belast. Meer dan 30 wedstrijden werden er al gespeeld op de mat. Daardoor was er niet genoeg tijd om de grasmat tot rust te laten komen en te herstellen voor het volgende duel. Nu lijkt de grasmat voor het eerst sinds een lange periode toch beter te zijn, en uitstekend voor de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Wel bestaat nog steeds een reële kans dat de mat op den duur vervangen zal worden door een alternatief soort speelveld.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties