Nieuws

Heuver optimistisch: "Titelstrijd nog volledig open"

Heuver optimistisch: "Titelstrijd nog volledig open"

FC Twente Vrouwen kende een slechte start van 2016. Het ging als koploper de winterstop in, maar verspeelde deze door de eerste twee competitiewedstrijden te verliezen. Hierdoor heeft Ajax de koppositie nu in handen en moeten de vrouwen van Arjan Veurink zich snel herpakken. Dit moet vanavond gebeuren als Telstar op bezoek komt in Hengelo. Volgens Maayke Heuver is er nog niets aan de hand en ligt de titelstrijd nog volledig open.

“Tegen PSV was het gewoon niet best en dan kan je een keer verliezen. Tegen ADO Den Haag was er heel lang niets aan de hand. Het spel was goed en de kansen waren er ook. Door een rode kaart voor Kirsten kwamen we met tien te staan, maar ook toen hadden we nog kans op een goed resultaat. Het is dan balen dat zij een van de weinige kansen die ze creëren afmaken en dat wij daar niets meer tegenover kunnen zetten. Ondanks de twee nederlagen ligt de titelstrijd nog volledig open. We treffen Ajax nog twee keer en de Amsterdammers spelen ook nog tegen PSV. Nog genoeg kansen, maar we moeten nu wel de punten gaan pakken."[google]

“Alles ligt nog open en daar moeten we ook vertrouwen uit halen. Vanavond is er weer een nieuwe mogelijkheid om punten te pakken. Tegen Telstar zullen wij veelvuldig in balbezit zijn en ik hoop dan ook dat we snel tot scoren kunnen komen, zodat je een lekkere wedstrijd speelt. Mocht het doelpunt lang uitblijven dan moeten we er keihard voor blijven knokken, maar hoe dan ook heb ik vertrouwen in een goede afloop", besluit de aanvoerder positief.

De wedstrijd tussen FC Twente e Telstar wordt gespeeld op sportpark Slangenbeek in Hengelo en is gratis toegankelijk. De aftrap is om 19:30 uur.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties