Nieuws

Hiddink getipt: "Promes naar Chelsea halen"

Hiddink getipt: "Promes naar Chelsea halen"

Sinds zijn vertrek bij FC Twente is Quincy Promes één van dé smaakmakers van de Russische competitie. Het eerste seizoen werd hij clubtopscorer en tweede op de algehele topscorerslijst. Halverwege zijn tweede seizoen is hij nu topscorer van de Russische competitie met tien doelpunten, twee meer dan onder meer Hulk die volgt op de gedeelde tweede plek. Voormalig voetballer en 52-voudig Russisch international Evgene Lovchev is verbaast dat Promes nog niet is verkocht en tipt Hiddink.[google]

"Het is verbazingwekkend dat Promes nog bij Spartak Moskou speelt, want hij kan echt nuttig zijn voor een club als Chelsea. Promes kan alles, is altijd de baas over de bal en heeft met zijn snelheid een belangrijk wapen. Ik vind hem ook heel stabiel presteren, op een hoog niveau. Dit is al het tweede seizoen op rij dat hij wekelijks tot de uitblinkers behoort. Ik kan me geen slechte wedstrijd herinneren. Het enige nadeel: Promes is geen leider."

Evgene Lovchev is er dan ook van overtuigd dat Guus Hiddink een poging moet wagen om Promes naar Londen te halen. "In het Chelsea van Hiddink past hij denk ik heel goed", besluit Lovchev.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties