Nieuws

"Hij was in het bezit van een aflopend contract en dat is niet verlengd."

"Hij was in het bezit van een aflopend contract en dat is niet verlengd."

Het deed de gemoederen flink oplaaien, het ontslag van clubicoon Jeroen Heubach. De oud-speler van de Tukkers vervulde de rol van assistent trainer bij de B1, maar wordt nu zonder pardon de laan uit gestuurd. Heubach heeft maarliefst 274 wedstrijden op zijn naam staan, en heeft mede daarom veel respect geoogst bij de trouwe achterban van FC Twente. Zijn ontslag raakt deze mensen dan ook in het hart.

Vanochtend gaf FC Twente tekst en uitleg aan de TC Tubantia, al kreeg de regionale krant maar een kort antwoord. "Het is heel moeilijk om als club afscheid te moeten nemen van Jeroen als jeugdtrainer. Hij was in het bezit van een aflopend contract en dat is niet verlengd." luidt de reactie van de club.

[google] Volgens FC Twente heeft het een financiële reden om clubicoon Heubach te ontslaan. "Voor zijn functie als fulltime assistent-trainer is binnen de voetbalacademie geen financiële ruimte meer. Dat is heel vervelend, zeker als het een clubicoon als Jeroen betreft." besluit de woordvoerder van FC Twente.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties