Nieuws

"Hoe we kampioen worden maakt me niets uit"

"Hoe we kampioen worden maakt me niets uit"

Morgen staat voor FC Twente Vrouwen de belangrijke thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen Vrouwen op het programma. De ploeg van Arjan Veurink kan de derde landstitel op rij pakken, en is ook nog altijd koploper in de race om de BeNeLeague titel. Rechtsbuiten Shanice van de Sanden is gebrand op de titel.

“Heerenveen is een fysiek sterke ploeg. Wij moeten niet de fout maken de lange bal te gaan spelen. Wij zijn op ons sterkst met combinatievoetbal. De omstandigheden met een goede grasmat en een groot veld zijn in ons voordeel en geeft ons de mogelijkheid Heerenveen stuk te spelen. Wij willen weer kampioen worden en willen niets anders dan winnen. Hoe dat uiteindelijk gebeurt maakt me dan niet zoveel uit”, aldus Van de Sanden op de clubwebsite.

[google]De wedstrijd tussen FC Twente Vrouwen en sc Heerenveen Vrouwen begint morgen (vrijdag) om 19:30 uur en is gratis toegankelijk. Kom dus allen naar de Grolsch Veste en ondersteun onze dames!

Win kaartjes voor afscheidswedstrijd Sander Boschker

Twente Insite verloot 3 kaartjes voor de afscheidswedstrijd van Sander Boschker. Wil jij Sander Boschker vanaf de eerste rij uitzwaaien? KLIK DAN HIER om mee te doen!
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties