Nieuws

Hoogtepunten én dieptepunt beide bij FC Twente

Hoogtepunten én dieptepunt beide bij FC Twente

Nacer Chadli werd in de zomer van 2010 door FC Twente overgenomen van het inmiddels failliete AGOVV. Dit gebeurde op het moment dat de overgang van Chadli naar Heracles nagenoeg rond was. Een gouden greep van FC Twente want Chadli groeide in Enschede uit tot één van de sterkhouders.

Medio 2013 besloot Chadli voor een nieuwe uitdaging te gaan en tekende een contract bij het Engelse Tottenham Hotspur. Na een matig eerste seizoen is hij dit seizoen definitief doorgebroken. Hij speelde dit seizoen tien Premier League wedstrijden waarin hij zes keer scoorde en één assist leverde.

Toch beleefde Chadli zijn meest memorabele momenten bij FC Twente. In Het Laatste Nieuws blikt Chadli terug op zijn hoogte- en dieptepunt in zijn carrière, beide beleefd bij de Tukkers.

[google]Sprekend over zijn hoogtepunt heeft Chadli er niet één, maar twee. "Dat zijn er twee. Mijn contract bij FC Twente en mijn debuut in de Champions League." Het contract bij FC Twente is speciaal te noemen omdat Chadli eigenlijk bij AGOVV het bijltje erbij neer had gegooid. Lees hier het verhaal.

Het dieptepunt zal ook bij vele FC Twente supporters als één van de meest vervelende dagen in het geheugen staan gegrift. "Eerste jaar in Twente, waar we op de laatste speeldag de titel verspeelden", besluit Chadli.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties