Nieuws

Huntelaar niet mee naar Enschede

Huntelaar niet mee naar Enschede

Wat al dagen min of meer duidelijk was, is nu definitief: Klaas-Jan Huntelaar moet de Europa League-wedstrijd tegen FC Twente aan zich voorbij laten gaan. De spits maakt geen deel uit van de selectie voor het duel in Enschede, bevestigt Schalke 04.

Huntelaar kwam een week geleden, tijdens Engeland-Nederland, hard in botsing met tegenstander Chris Smalling. Omdat hij last van zijn hoofd had, kwam hij afgelopen weekend ook al niet in actie voor Schalke 04. Mogelijk kan de aanvaller volgende week, tijdens de return tegen FC Twente in Gelsenkirchen, wel weer meespelen.

Naast Huntelaar ontbreken ook centrumverdedigers Benedikt Höwedes en Christoph Metzelder wegens blessures in de selectie, net als de geschorste Jefferson Farfan. Bovendien is Teemu Pukki niet speelgerechtigd. Daar staat voor trainer Huub Stevens tegenover dat Jermaine Jones, die met een lichte blessure kampte, wel kan spelen.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties