Nieuws

Iakovenko bekent, Vink ontkent handsbal

Iakovenko bekent, Vink ontkent handsbal

Een opmerkelijke reactie na afloop van scheidsrechter Pieter Vink. Daar waar enkele minuten voor hem Iakovenko bekende dat hij hands maakte voorafgaand aan de 1-0, ontkende Vink. Nog opmerkelijker is dat Vink de situatie helemaal niet gezien kan hebben zoals te zien op de screenschot onder dit bericht. De uitleg van Vink.

"Bij de goal kan je zien dat hij de bal tegen zich aankreeg, maar was de afstand heel klein. De speler heeft de armen recht voor z'n lichaam, maakt zich niet groter, niet breder, niet langer. Dus is er geen sprake van opzettelijk hands, dus een correcte goal." [google]

Dat Iakovenko de handsbal toegaf (klik) zag Vink toch anders. "Nee, dat zei hij niet. Hij zei dat hij de bal tegen z'n arm aankreeg en dat hij niet kan stoppen omdat het hands is. Iedere bal op je hand wil niet automatisch zeggen dat het ook hands is. Ja hij kreeg de bal op z'n hand, maar het was geen opzettelijk hands", aldus de leidsman na afloop in gesprek met Foxsports.

Vink heeft de situatie nooit kunnen beoordelen

Iakovenko bekent, Vink ontkent handsbal

Stelling: Het was geen opzettelijk hands.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties