Nieuws

"Ik weet dat Ted bezig is met diverse transfers"

"Ik weet dat Ted bezig is met diverse transfers"

Ondanks dat Jesús Corona in de nadrukkelijke belangstelling staat van FC Porto, stond de Mexicaan vanochtend gewoon op het trainingsveld van FC Twente. De vleugelaanvaller kan bij de Portugese topclub ongeveer het dubbele verdienen van zijn toch al aanzienlijke salaris bij de Tukkers.

Trainer Alfred Schreuder weet dat hij zijn sleutelspeler kwijt kan gaan raken. "Ik weet dat Ted (Van Leeuwen red.) wel bezig is met diverse transfers. Maar zolang er niets concreets is, kan ik er niets over zeggen", reageerde hij tegenover RTV Oost.

[google]Als Corona vertrekt zal FC Twente vermoedelijk weer nieuwe spelers aantrekken. Huurling Thomas Agyepong van Manchester City is nog aan het revalideren van een voetblessure en is komende weken nog niet inzetbaar, terwijl ook Youness Mokhtar op het punt staat om FC Twente te verlaten.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties