Nieuws

"Ik zou in deze situatie geen betere trainer kunnen bedenken"

"Ik zou in deze situatie geen betere trainer kunnen bedenken"

Het lijkt deze week allemaal te draaien om maar één ding: Het vertrek van Alfred Schreuder. Het evaluatiegesprek dat gepland stond, moest uitkomst bieden. Echter is er nog altijd niets bekend, een week nadat Eddy van der Ley in het Algemeen Dagblad vermeldde dat de oefenmeester zou zijn ontslagen. Als het aan de spelers ligt, is Alfred Schreuder ook volgend seizoen nog gewoon de hoofdtrainer.

"Ik zou in deze situatie geen betere trainer kunnen bedenken. Hij heeft grip op de spelers en haalt waar nodig de discipline aan. Ik vertrouw hem volledig. Alfred is de man die FC Twente terug kan brengen richting de top." aldus aanvoerder Andreas Bjelland tegenover de Telegraaf. Echter draait Bjelland er niet om heen, en erkent wel degelijk hoe dramatisch het afgelopen seizoen is verlopen. "Natuurlijk, we hebben te weinig punten gepakt. Er is echter zoveel voorgevallen. Met Kamohelo Mokotjo en Hakim Ziyech heeft de club twee goede spelers gehaald na het vertrek van Dusan Tadic en Quincy Promes, maar de trainer is aanvankelijk nog meer versterkingen toegezegd. Ik steun hem volledig." vervolgt hij zijn verhaal.

[google] Ook de andere spelers hebben nog het volste vertrouwen in de coach. Zij willen dan ook niets liever dan dat Alfred Schreuder volgend seizoen nog gewoon hun leider is. "Natuurlijk sta ik achter de trainer. En dat geldt volgens mij voor iedereen binnen de selectie", aldus Renato Tapia. En ook keeper Nick Marsman kan zich daar helemaal in vinden. "Ik denk nog steeds dat deze trainer ons verder kan helpen. Het probleem ligt niet bij hem", verklaart hij.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties