Nieuws

'Inter biedt op Twente-verdediger Douglas'

'Inter biedt op Twente-verdediger Douglas'

FC Twente raakt Douglas in de zomer mogelijk kwijt aan Internazionale. Volgens zaakwaarnemer Marcos Paulo Ribeiro ziet de verdediger een overstap naar de Serie A wel zitten.

De 25-jarige Douglas is bezig aan zijn laatste contractjaar in Twentse dienst en dat leidt tot speculaties over zijn toekomst. Anzhi Makhachkala is al langere tijd bovenmatig geïnteresseerd, maar de club van Guus Hiddink heeft concurrentie van Inter.

"Ik ben op de hoogte van Anzhi's interesse", bevestige Ribeiro dinsdag aan Izvestia. "Het is fijn om te horen dat er interesse is van grote clubs, maar Douglas heeft een voorkeur voor de Serie A. Dat is zijn droomcompetitie en daar wil hij in spelen."

Volgens Ribeiro heeft de Champions League-winnaar van 2010 al een aanbieding gedaan voor Douglas, wiens contract aan het einde van het seizoen afloopt. "Inter is een grote club en president Massimo Moratti is een geweldige kerel. Er is een bod uitgebracht, dat wij moeilijk kunnen weigeren."

Bron: Voetbalprimeur


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties