Nieuws

Interesse in Nemanja Gudelj neemt toe

Interesse in Nemanja Gudelj neemt toe

NAC middenvelder Nemanja Gudelj lijkt één van de meest gewilde transferobjecten te worden voor de komende zomer. FC Twente en Fiorentiana werden al gelinkt aan de controlerende middenvelder maar hier blijft het niet bij. Ondertussen worden ook AZ, Sevilla, Newcastle United, Anderlecht en Werder Bremen in verband gebracht met de Serviër.


De 21-jarige Gudelj staat momenteel onder contract bij NAC waar hij aanstaande zomer wil vertrekken voor een nieuw avontuur. Ondanks een nog 2-jarig contract is NAC bereid mee te werken aan een transfer. De club kan de twee miljoen, het bedrag waarvoor Gudelj mag vertrekken uit Breda, goed gebruiken.

Afgelopen zomer was Gudelj rond met Fiorentina maar ketste de transfer af omdat de club geen bankgarantie kan overleggen. Nog steeds is de Italiaanse club geïnteresseerd maar is het AZ dat als eerste een bod uit heeft gebracht op de jonge Serviër.

Hoe hoog Gudelj op het wensenlijstje van FC Twente staat is niet bekend. Wel is duidelijk dat de club hem met meer dan gemiddelde interesse volgt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties