Nieuws

Jacobs bezorgd en sluit transferfraude zeker niet uit

Jacobs bezorgd en sluit transferfraude zeker niet uit

Na alle ellende in het jaar 2015 zou 2016 het jaar moeten gaan worden waar het begin van het herstel zou worden ingezet. Alle lijken leken uit de laden en kasten te zijn gevallen, maar gisteren tijdens de nieuwjaarsreceptie van de club kwam toch weer slecht nieuws naar buiten. In de boeken heeft de nieuwe directeur Onno Jacobs naar eigen zeggen "Vreemde zaken" aangetroffen.

[google]Het zou gaan om bepaalde transfers gedaan tussen 2012 en 2015. Bij deze gevallen zou er aan de inhoud en de registratie van de contracten een luchtje zitten alsmede uitgevoerde en toekomstige betalingen aan clubs en tussenpersonen. "Ik weet wel hoe een transfer in elkaar zit en de feiten die ik heb aangetroffen, roepen vragen op", zo laat Jacobs weten in gesprek met de Tubantia.

Jacobs wil op dit moment dan ook niets uitsluiten. "Nee, ook fraude niet. Ik durf ook niet te zeggen of dit de club opnieuw geld gaat kosten. Er is eerst diepgaand onderzoek nodig. Alle transfers van de laatste jaren moeten tegen het licht worden gehouden."

Verder kan de nieuwe interim directeur en helaas ook nog niets over zeggen. "Ik weet op dit moment ook niet meer dan dat. Maar het moet wel een keer ophouden. We moeten een keer weten waar we aan toe zijn", besluit Jacobs.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties