Nieuws

Janko bedankt Adriaanse

Janko bedankt Adriaanse

Door het ontslag van trainer Co Adriaanse bij FC Twente is het perspectief van spits Marc Janko drastisch veranderd. De vorige FC Twente-trainer was een vurig pleitbezorger van de spits en wilde hem er per se bij houden, toen de club Janko afgelopen zomer wilde verkopen. Dat laatste staat voor de huidige transferperiode weer op de rol, omdat FC Twente zich met de transferopbrengst van Janko op de spelersmarkt wil begeven.

Desondanks maakt Janko in Maspalomas een ontspannen en tegelijkertijd gedreven indruk. „Ik heb een goede eerste indruk gekregen van de nieuwe trainer Steve McClaren. We hebben kort samen gesproken en dat was een plezierig gesprek. Ik ben heel gemotiveerd om hem te laten zien dat ik in de basis thuishoor”, aldus Janko.

Adriaanse
De aanvaller zocht onlangs nog contact met de ontslagen Adriaanse. „Omdat ik hem wilde bedanken voor wat hij heeft betekend in mijn carrière. Ik geloof dat het hem wel wat deed.”

Janko wordt voortdurend met allerlei nieuwe werkgevers in verband gebracht. „Niemand van de club heeft me gezegd dat ik verkocht moet worden. Er kan altijd een situatie ontstaan dat het voor alle partijen beter is om een transfer te maken. Maar voor mezelf hoef ik niet weg. De club, mijn ploeggenoten, de stad en de supporters bevallen mij. Zoals het publiek mij met name dit seizoen steunt, is geweldig. Als het er naar uitziet dat ik in de tweede seizoenshelft ook veel op de bank zal zitten, kan dat misschien wel een reden zijn om te vertrekken. Maar ik zal niet zomaar voor elke club weggaan. Kwaliteit van leven is voor mij ook belangrijk.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties