Nieuws

Janko gaat voor nieuwe kans onder Adriaanse

Janko gaat voor nieuwe kans onder Adriaanse

Volgens zijn zaakwaarnemer heeft Janko te kennen gegeven dat hij ondanks de interesse van andere clubs (Cagliari, Bologna en Udinese) het liefst bij Twente blijft. Met het aantrekken van trainer Co Adriaanse lijken zijn kansen voor een basisplaats groter geworden aangezien Adriaanse en janko eerder succesvol samenwerkten bij Red Bull Salzburg. Hier wist Janko in het kampioensjaar maar liefst 39 maal te scoren in één seizoen.

,,Ik heb alleen maar goede ervaringen met hem’’, zegt de aanvaller vanuit Oostenrijk. ,,Adriaanse speelt heel aanvallend en spectaculair voetbal. Ik kijk heel erg uit naar het nieuwe seizoen en ik denk dat de supporters dat ook kunnen doen. Het wordt een mooi jaar.’’

Adriaanse zelf gaf in een eerder reportage van de NOS aan exact te weten hoe je Janko moet gebruiken binnen het elftal, enkel en alleen als eindstadion en niet als targetman of meevoetvallende spits. Janko moet puur en alleen de trekker overhalen. De reportage van de NOS over Adriaanse in Salzburg vind je onder dit stuk.

Of FC Twente zelf gebruik wil blijven maken van de diensten van Janko is nog niet geheel duidelijk. Eerdere signalen vanuit de club gaven aan dat Janko voor de juiste prijs (rond de 5 miljoen Euro) mag vertrekken. Waarschijnlijk zal het oordeel van Co doorslaggevend zijn in deze kwestie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties