Nieuws

Janko: "Geen clubs gemeld"

Janko: "Geen clubs gemeld"

Marc Janko rekent erop dat hij dit seizoen gewoon bij FC Twente zal blijven. De aanvaller moest tegen RKC Waalwijk op de bank beginnen en weet dat hij voor een goede prijs mag vertrekken, maar heeft vooralsnog niets gehoord van zijn zaakwaarnemer. “Ik hoef dus ook niets te overwegen”, aldus Janko in gesprek met het regionale medium TC Tubantia.

Steve McClaren gaf onlangs aan dat hij blij is met de aanwezigheid van de Oostenrijker, maar had bij zijn rentree in de Eredivisie geen plek voor Janko. McClaren gaf de voorkeur aan Luuk de Jong in de spits en de Nederlander maakte twee doelpunten. Janko moest het doen met een invalbeurt en heeft nog een week de tijd om een transfer te realiseren.

De goaltjesdief gaat er niet van uit dat dit gaat lukken. “Er is maar een club om me op te focussen en dat is FC Twente”, zegt Janko. “Ik heb het naar mijn zin hier en vind het een eer dat het publiek mijn naam roept tijdens wedstrijden. Mijn broer zat vorige week tegen RKC op de tribune en vond het ook bijzonder om te zien en te horen. Feit is dat ik niet weet wat de toekomst brengt, maar zolang er zich geen club zich meldt, valt er niets te beslissen.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties