Nieuws

Janko: "Niet gekomen voor de bank"

Janko: "Niet gekomen voor de bank"

Marc Janko sluit niet uit dat hij deze maand of in de zomer vertrekt bij FC Twente. De Oostenrijkse spits zegt dat er voldoende belangstelling is voor zijn persoon.

"Als er een bod komt waar ik en FC Twente tevreden mee zijn, ga ik nadenken over een vertrek. Er zijn veel teams die mij willen hebben", vertelt Janko aan Der Standard. De spits is niet blij met zijn rol als pinchhitter.

"Ik ben hier niet gekomen om op de bank te zitten. Als mijn situatie de komende zes maanden niet verandert moet ik nadenken over mijn toekomst. Ik heb sinds november al niet meer regelmatig gespeeld", gaat Janko verder.

Janko is benieuwd hoe de trainerswissel voor hem uitpakt. "Het is belachelijk om te suggereren dat ik alleen speelde omdat ik een goede band heb met Co Adriaanse. Ik heb belangrijke goals voor FC Twente gemaakt", vervolgt hij. Over concurrent Luuk de Jong is Janko tot slot lovend: "Hij is een ander type speler dan ik, maar een heel groot talent.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties