Nieuws

Janko weigert Russische miljoenen

Janko weigert Russische miljoenen

Marc Janko heeft een enorm attractieve aanbieding van Anzhi Makhachkala naast zich neergelegd. De Oostenrijkse spits van FC Twente kon in drie jaar tijd acht miljoen euro verdienen in Rusland. Manager Georg Stangassinger van SPOCS sports consultants ging bij de Russen op bezoek in het Oostenrijkse Bad Waltersdorf, waar de ploeg van Balasz Dzsudzsak op trainingskamp bivakkeert.

"Maar Marc wil niet in Rusland wonen en hij is nog niet klaar bij FC Twente”, aldus de zaakwaarnemer van Janko, die vorig jaar zomer voor vier jaar tekende bij FC Twente en zo’n zeven miljoen euro kostte. FC Twente had er voor de komst van Co Adriaanse wel oren naar om Janko te verkopen. Maar sinds de komst van de trainer, die bij Red Bull Salzburg succesvol samenwerkte met de goalgetter, is die insteek veranderd. Vooral omdat Adriaanse zijn spits looft als een speler die voor het doel dodelijk gevaarlijk is. Voor Dzsudzsak legde Anzhi 14 miljoen euro neer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties