Nieuws

Jans voelt zich bestolen: "Ik vind het een strafschop"

Jans voelt zich bestolen: "Ik vind het een strafschop"

FC Twente wist zondagmiddag niet een resultaat te halen bij Feyenoord. De Tukkers kwamen vlak voor rust achter door een vrije trap van Kokcu. In de extra tijd van de blessuretijd pakte Cerny rood. In de tweede helft kwamen de Tukkers er niet meer aan te pas en zag het Feyenoord uitlopen naar 2-0.

De ploeg van Arne Slot trad aan in een 5-3-2 opstelling. “De eerste vijf minuten was het even zoeken. Wij zijn gewend om daar tegen te spelen, maar het interessante is dat zij na 25 minuten weer naar 4-3-3 gingen. Daar moet je dan ook weer op reageren. Maar volgens mij is hun tactiek niet bepalend geweest in deze wedstrijd”, aldus Jans voor de camera van ESPN.

“Ik vond het echt een hele leuke wedstrijd tot de 43e minuut. Toen had het gewoon 2-2 kunnen staan met beide ploegen die kansen kregen. Als wij balverlies leden was Feyenoord super gevaarlijk in de diepte. Unnerstall redt ons daar nog een paar keer.” Volgens Jans had FC Twente ook nog recht op een strafschop.

“Van Wolfswinkel krijgt ook een hele grote kans waar een groot vraagteken staat of het niet een strafschop was. Met zijn linkerhand zit hij (Trauner, red.) op zijn linkerschouder. En dan ook met de benen nog. Ricky is zo sportief om door te gaan en hier ben je afhankelijk van de beslissing. Die was dan niet in ons voordeel. Ik vind het een strafschop.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties