Nieuws

Jansen: "Niet tevreden met uitslag"

Jansen: "Niet tevreden met uitslag"

Na afloop van de wedstrijd FC Twente - PSV (2-2) was trainer Michel Jansen niet helemaal tevreden. Zijn ploeg was de bovenliggende partij en kreeg nadat het in de eerste helft op 1-0 kwam veel kansen om deze voorsprong uit te breiden. Dit werd nagelaten waardoor PSV er uiteindelijk toch nog met een punt vandoor ging.


"Wij zijn niet helemaal tevreden met de uitslag, er had voor ons meer in gezeten. Er waren fases waarin we domineerden en veel beter waren. Uiteindelijk laten we het op een aantal beslissende momenten waarin we het laten liggen, wat door PSV genadeloos wordt afgestraft." zo zegt Jansen na afloop tegenover de NOS.

"Na de 1-0 hadden we natuurlijk de 2-0 moeten maken, en na de 2-1 krijgen we weer kansen op de 3-1." zo vervolgt Jansen zijn verhaal. In de wedstrijd tegen SC Heerenveen kreeg FC Twente eveneens veel kansen, maar wist het slechts een keer te scoren waardoor de wedstrijd in 1-1 eindigde. Jansen wijdt dit aan de onervarenheid van zijn team. "We hebben een aantal momenten gehad waarop we wedstrijden kunnen beslissen, maar dat doen we op dit moment nog niet. We zijn daarop hard aan het trainen, in de verloop van het seizoen zal dit steeds beter gaan. Dit is een jong elftal en ik denk dat we nog zeker stappen gaan maken."

Twente Insite TopCoach Competitie 2013-2014

Doe jij al mee met onze TopCoach competitie 2013-2014? Doe mee en maakt kans op mooie prijzen waaronder 2 wedstrijdkaartjes, een FC Twente shirt, een FC Twente Cap en meer! Klik hier om naar de TopCoach competitie te gaan.

Nederbet

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties