Nieuws

Jansen en Weerden opgenomen in selectie Oranjevrouwen

Jansen en Weerden opgenomen in selectie Oranjevrouwen

Renate Jansen en Ashleigh Weerden zijn opgenomen in de selectie van het Nederlands vrouwenelftal. De Oranje Leeuwinnen nemen het de komende maand op tegen Turkije en Slovenië.

Jansen is al enige tijd een vaste waarde in de selectie van de Leeuwinnen, dat onder leiding staat van bondscoach Sarina Wiegman. Weerden maakte eerder dit jaar al haar debuut in Oranje. Ook afgelopen maand behoorde Weerden tot de selectie tijdens de duels tegen Slovenië en Rusland.

[google]

Deze keer ontbreken FC Twente-speelsters Fenna Kalma en Lynn Wilms. De vorige interlandperiode behoorde dit duo wel tot de selectie, maar ontvingen ze voor deze twee duels geen uitnodiging.

Naast FC Twente-speelsters Jansen en Weerden zitten ook de Tukkers Anouk Dekker (Montpellier) en Jill Roord (Arsenal) bij de selectie. De Oranjevrouwen spelen vrijdag 8 november eerst in Izmir tegen Turkije. Vier dagen later komt Slovenië op bezoek in het Gelredome in Arnhem.

Bron: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties